Утре времен прекин на сообраќајот на патот Кичево – Охрид

Вести

\

 

На патниот правец А2 Кичево – Охрид, на делницата Пресека – Песочан, утре поради изведување градежни работи на пат, (минирање, бушење на косини на пат во двата правци), сообраќајот ќе биде во прекин помеѓу 11:00 до 14:00 часот, во времетраење од 15 – 20 минути, соопштија од АМСМ.

Воедно, до 20 септември на патниот правец А1К1 Прилеп – Ленишки мост поради изведување градежни работи (асфалтирање) собраќајот ќе се одвива наизменично по една коловозна лента за што е поставена соодветна сообраќајна сигнализација.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *