Утре ИПАРД инфо ден во Битола

Утре во Битола, 11 часот, во сала на Советот на општина Битола

Share
Прочитај повеќе

Пачешкоски: ПЕ Прилеп активно и посветено се залага за создавање успешни и конкурентни земјоделци

-Ние сме најголемата подрачна единица во државата, со над 15.000 евидентирани земјоделци во Единствениот регистар на земјоделски стопанства.
Не е лесно да се води оваа функција, но затоа е голем предизвик, ние да ги направиме позитивните и потребните промени за пристојна професија и пристоен живот, нешто што земјоделците една деценија го немаа, истакна Пачешкоски.

Share
Прочитај повеќе