Во тек е инфо сесија во Битола, за мерка 113, за неповратни 20.000 евра

Во тек е инфо сесија за мерката 113, во дирекцијата на АПРЗ во Битола, за поддршка на земјоделски стопанства за млади земјоделци од 18 до 40 години.

Share
Прочитај повеќе