Денеска се исплатија субвенции на 3213 сточари – одгледувачи на овци

На сметките на 3213 сточари одгледувачи на овци, ќе бидат исплатени 607.032.300,00 денари, а пред точно една недела беа исплатени субвенциите наменети за одгледувачите на говеда.

Share
Прочитај повеќе