Исплатени субвенциите за одгледани женски маторици и за заклани гоеници во регистрирани кланични капацитети

Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој, на сметките на 929 лица исплати 11.471.600,00 денари за женски приплодни маторици, додека на 121 лице исплати 156.568.000,00 денари за одгледани и заклани гоеници во регистрирани кланични капацитети.

Share
Прочитај повеќе