Ленче Николовска: Руралното може да биде и модерно и доходовно

Животот на село, во природа, во викенд населби, допрва ќе станува тренд во ЕУ и во светот, затоа и мојата кампања се вика „Рурално е модерно“, вели Николовска.

Share
Прочитај повеќе