Хоџа: Заедно и посветено ќе работиме во насока на развој и унапредување на земјоделството

Денеска, новиот министер за земјоделство, шумарство и водостопанство Ајранит Хоџа, заедно со генералниот секретар, Нефрус Челику и шефот на кабинет Дритан Рамадани, одржаа работен состанок со државните советници, директори на управи и раководители на сектори и одделенија.

Share
Прочитај повеќе