Стопанската комора на Македонија организира работна средба за состојбите во агро секторот

Работна средба на тема „Актуелни состојби и идни насоки за унапредување на земјоделско-прехранбениот сектор во Република Македонија” денеска организира Стопанската комора на Македонија со министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Арјанит Хоџа.

Share
Прочитај повеќе