Трибина договорно производство на ПЧЕНКА: Среда во 12 часот, сала на Општина Кривогаштани

Следната едукативна интерактивна трибина ќе биде во среда, 10 февруари, во општинската сала во Општина Кривогаштани, со почеток од 12 часот.

Share
Прочитај повеќе