307,5 милиони денари за тутунарите

Вести тутун

Во петиот пакет економски мерки Владата обезбеди 307,5 милиони денари за поддршка на тутунарите. Заедно со Владата успеавме да најдеме начин и да им помогнеме на тутунарите кои оваа година се погодени од кризата. Сите информации за распределбата на средствата ќе ги соопштам накнадно откако целиот откуп на тутун ќе заврши.

фб-статус на министерот Арјанит Хоџа

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *