Денеска ќе се доделат договори за мерката Рурална жена

Вести

Денеска со почеток во 12:30 часот, во Клубот на пратеници ќе се одржи настан по повод доделување договори за мерката Рурална жена.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *