Се вери Директорот на Платежна, Никица Бачовски

Вести

Денеска на социјалните мрежи, директорот на Агенцијата за финансиска поддршка на земјоделство и рурален развој, младиот Никица Бачовски објави убава вест – неговата долгогодишна љубов, Марија Крстовска со прстен на раката.

Пријатели и колеги побрзаа да им честитаат и да им посакаат среќа во нивниот заеднички живот.

Редакцијата на Современо Земјоделство се придружува на честитките и убавите желби.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *