Дополнителна помош за продадено-неплатено винско грозје во период од 15 август 2014 година до 15 ноември 2016 година

Вести Винотека Лозарство

Известување од Платежната Агенција во врска со исплата на дополнителната помош за продадено-неплатено винско грозје во период од 15 август 2014 година до 15 ноември 2016 година во откупните претпријатија ВВ Повардарие АД и Стефан`с Винери

Се известуваат лицата кои се наоѓаат во листата подолу дека во најкус можен рок до Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој треба да ги достават следните податоци:

– Адреса на живеење
– Број на трансакциска сметка

Податоците да се достават директно во писарницата на агенцијата, во подрачните единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство или по пошта на следната адреса:

Агенција за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој
Сектор за директни плаќања во земјоделството
Ул. „Трета македонска бригада“ бр. 20
1000 Скопје
Со назнака: За дополнителна помош за продадено-неплатено винско грозје во период од 15 август 2014 година до 15 ноември 2016 година

Листа на лица кои треба да достават адреса на живеење и број на трансакциска сметка се наоѓа во следниот pdf документ:

Известување_pdf

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *