Државен шампионат во мотокрос на патеката во Смолево

Вести

 

Во организација на МК “Пелистер”-Битола, вчера се одржа 4. трка од Македонскиот шампионат во Мотокрос на стазата Смолево над Битола.

На настанот присуствуваше многубројна публика, не само од Битола туку од цела Македонија. На шампионатот учествуваа натпреварувачи од земјава и од Србија, Италија и Финска

IMG f2fddede1292154ae611ec1365fe3c1b V

 

 

IMG 7f27d5073e1f8ab5e0ac96e3a30a33e4 V

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *