И Љупчо Николовски со реакција за ценовникот на „Тиквеш“: Пример за непатриотско и потценувачко однесување! Поддршка за сите вредни лозари!

Вести Лозарство

По реакцијата на министерот за земјоделство, Арјанит Хоџа за објавениот ценовник за откуп на винско грозје од страна на Винарската Визба „Тиквеш“ на ФБ реакција и од Љупчо Николовски.

Многу голема некоректност и неодговорност од Тиквеш кон лозарите, граѓаните и државата која низ годините наназад им дала и добиле се што е можно. Пример за непатриотско и потценувачко однесување! Поддршка за сите вредни лозари!

Фејсбук статус на Љупчо Николовски

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *