Илиевски: ПЕ МЗШВ Битола работи во интерес на потребите на земјоделците

Вести

Почитувани земјоделци,
Земјоделството како носител на нашето општество е гранка за која е потребно да се стави посебен акцент. Во периодот кој е пред нас поради настанатата вонредна состојба потребно е непречено да се одвиват сите земјоделски активности.

ПЕ МЗШВ Битола работи во интерес на Вашите потреби. Секој работен ден од 8 : 30 до 13 : 30ч. во просториите на подрачната единица или на pe.bitola@mzsv.gov.mk тел. 047/237-419 можете да се информирате кои се условите на движење за време на полицискиот час за потребите на Вашите земјоделски активности.

Здравјето и безбедноста на граѓаните се најбитни

#ОСТАНЕТЕДОМА

Раководител на ПЕ МЗШВ Битола

Методија Илиевски 070/373- 554

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *