Ипард инфо ден, утре во Новаци

Вести

ИНФО ДЕН ЗА СПРОВЕДУВАЊЕ И КОРИСТЕЊЕ НА ИНСТРУМЕНТОТ ЗА ПРЕТПРИСТАПНА ПОМОШ НА ЕВРОПСКАТА УНИЈА ЗА РУРАЛЕН РАЗВОЈ ИПАРД 2014-2020

Од Општина Новаци, ве покануваат да присуствувате на Инфо ден каде што ќе се презентираат
*МЕРКА 3-Инвестиции во материјални средства за преработка и маркетинг на земјоделските и рибните производи и
*МЕРКА 7-Диверзификација на фармите и развој на бизниси од ИПАРД 2014-2020

Место на одржување: Општинска сала Новаци
Датум: 19.11.2019 (вторник)
Време: 11:00 часот

Мерките што ќе се презентираат се однесуваат на сите регистрирани земјоделци, пчелари, фармери како и на секој тип на мали бизниси за нивно доразвивање и проширување.

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *