Комисиска расправа за состојбата на тутунот од реколтата 2020-2021

Вести

Во Собранието на Република Северна Македонија денеска седница ќе одржи Комисијата за земјоделство, шумарство и водостопанство, на која пратениците треба да ја разгледаат Информација за состојбата на тутунот од реколта 2020-2021 заклучно до 21.12.2020 година.

Барањето за расправа за состојбата со тутунот е поднесена од пратениците од опозициската ВМРО-ДПМНЕ.

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *