На 30 јуни истекува рокот за пријавување на субвенции

Вести

Современо земјоделство ги  известува  сите  земјоделци  дека  рокот  за  пријавување  на  субвенции завршува на  30  јуни.

 

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *