Оризопроизводители го блокираа патот Штип – Кочани кај Облешево

Вести

АМСМ информира дека сообраќајната лента во правец од Штип кон Кочани на патниот правец А3 Кочани – Штип кај село Облешево од 10:15 часот е блокирана со 12 земјоделски машини од околу 80 до 100 граѓани – оризопроизводители.

Сообраќајот се одвива наизменично.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *