Отворање нов систем за донирање вишок храна „Сите Сити“

Вести

Отворање на новиот систем за донирање вишок храна „Сите Сити“ ќе биде означено денеска со прес-конференција во организација на Асоцијација за чиста животна средина „Ајде Македонија!“.

Обраќање пред присутните за да се одбележи новиот систем ќе имаат швајцарската амбасадорка Сибил Сутер Тејада и амбасадорот на САД, Џес Бејли.

Пред присутните ќе се обратат и директорот на Национален демократски институт, Крис Хеншоу и Александра Дилевска Симова – Publicis One CEO, СОО Адриатик. 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *