Проекти за локални патишта во 35 општини

Вести

Во Министерство за финансии денеска на градоначалници на 35 општини ќе им бидат доделени проекти за локални патишта.


На доделувањето на проектите најавено е обраќање на министерката за финансии Нина Ангеловска и на директорот на Канцеларијата на Светска банка во држвава Марко Мантованели.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *