Промоција на новиот јавен повик на ФИТР „Предизвик за дигитализација на земјоделството“

Вести

Денес  заменик министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Трајан Димковски, заедно со директорот на Фондот за иновации и технолошки развој, Коста Петров, ќе го промовираат новиот јавен повик „Предизвик за дигитализација на земјоделството“.

Настанот ќе се одржи во големата сала на МЗШВ, со почеток  во 11 часот.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *