СН Осигурителен Брокер и СН финансии, меѓу лозарите во Кавадарци

Вести Лозарство

СН Осигурителен брокер и СН финансии секогаш се таму каде што се земјоделците!

Денеска е денот на лозарите, традиционално одбележан со закројување на виновата лоза и желби за бериќетна година.

Според верувањето, доколку врне и годината ќе биде плодна.

Според искуството, доколку го осигурате производството, нема потреба да гледате во небото!

СН финансии  нудат најдобри Земјоделски кредити
7% годишна камата
Можност за годишна отплата
И одобрување за 1 час

Честит празник лозари, тимовите на СН Осигурителен брокер и СН финансии се секогаш на ваша страна!

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *