Бачовски: Ајхан Јашаров од Тополница преку мерката 113 има набавено млин за мелење жито, преса балирачка, лента за товарање бали, молзачка за кози и пумпа за наводнување

Директорот на Платежната агенција, Никица Бачовски, во текот на вчерашниот ден го посети семејството Јашарови од село Тополница, Радовиш.

Share
Прочитај повеќе