Оризопроизводителите на протест, бараат дефинирање на производна цена на оризот и забрана за увоз на неквалитетен ориз

Високите цени на репроматеријалите, а ниската откупна цена на оризот и арпата повторно на протест ќе ги извади земјоделците од Kочанско.

Share
Прочитај повеќе