Од утре може да се користат ваучерите за летување

Агенцијата за туризам очекува годинава од домашните гости да бидат остварени повеќе од два милиона ноќевања, бројка во која значителен удел ќе имаат токму ваучерите.

Share
Прочитај повеќе