Прв меѓународен саем за вино, храна и туризам “Винска визија на Отворен Балкан”

-Со големо задоволство го најавуваме Првиот меѓународен Саем за вино, храна и туризам „Винска визија на Отворен Балкан“, кој ќе се одржи во Белград од 1 до 4 септември годинава.

Share
Прочитај повеќе