Двојка за МЗШВ за периодот 2013-2016

Најмногу забелешки земјоделците имаат на неправилности при распределба на државно земјоделско земјиште, кое според нив го добиваат лица кои немаат врска со аграрот и тоа го прават само за да добијат субвенции.

Share
Прочитај повеќе