Во Делчево и Берово утре ќе се врши авионско и теристичко третирање против комарци

Во Делчево како што информираат од Општината прскањето ќе се спроведе во раните утрински часови, поради што апелираа до пчеларите за времетраење на прскањето да ги затворат кошниците со пчели.

Share
Прочитај повеќе