Почнуваат ИПАРД инфо деновите посветени на мерка 7 „Диверзификација на фарми и развој на мали бизниси“

Претставници од Телото за управување со ИПАРД при МЗШВ и Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој, во наредниот период во поголем број на населени места, ќе оддржат отворени ИПАРД инфо денови, посветени на Мерка 7 „Диверзификација на фарми и развој на мали бизниси“.

Share
Прочитај повеќе