Атанасов одржа работен состанок со директорот на Подравка во Македонија

Директорот Атанасов на средбата истакна дека Агенцијата за храна и ветеринарство ќе продолжи да работи на унапредување на соработката со операторите со храна, почитувајќи ги законите, како гаранција за обезбедување на транспарентна, навремена и брза услуга и за компаниите од прехранбениот сектор.

Share
Прочитај повеќе