ВЕЛКОВСКИ за телевизија ТЕРА: За подобра економија во Пелагонија потребна е добра инфраструктура

Регионалната стопанска комора, градоначалниците на Битола и Прилеп со министерот Бочварски и вицепремиерот Битиќи на средба во Прилеп разговаара за условите за подобрување на економијата во Пелагонија.

Share
Прочитај повеќе