Со проектот “Обнова и развој на селата” се реконструираат улици во Долно Оризари

Со овој проект во општина Битола се врши реконструкција на улиците 9-та и 17-та во должина од 335.4 метри во населеното место Долно Оризари.

Share
Прочитај повеќе