ЕУ поддршка за ЦЕФТА во создавањето Заеднички регионален пазар

Секретаријатот на ЦЕФТА беше домаќин на состанок со амбасадорите на страните на ЦЕФТА во Европската унија

Share
Прочитај повеќе