Официјално затворање на проектот „Воведување и спроведување на мерките за Заедничко уредување на пазарите“

Со свечена церемонија, на која ќе присуствува министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Арјанит Хоџа, денеска во Скопје официјално ќе се затвори проектот „Воведување и спроведување на мерките за Заедничко уредување на пазарите”.

Share
Прочитај повеќе