УЈП: На 31 мај истекува законскиот рок за потврда или корекција на ГДП за 2020

Управата за јавни приходи ги информира граѓаните дека на 31 мај 2021 година истекува законскиот рок за потврда или корекција на Годишните даночни пријави (ГДП) за доходот што го оствариле во текот на 2020 година.

Share
Прочитај повеќе