Се одржа јавна расправа за Нацрт – Законот за продажба на земјоделско земјиште во државна сопственост

Во насока на целосна транспарентност, денеска се одржа јавна расправа за содржината на Нацрт – Законот за продажба на земјоделско земјиште во државна сопственост.

Share
Прочитај повеќе