За 23,1 отсто зголемени откупот и продажбата на земјоделски производи

Во четвртото тримесечје од 2022 година, откупот и продажбата на земјоделски производи изнесуваат 9 344 551 000 денари и во однос на истиот период претходната година се зголемени за 23,1 отсто.

Share
Прочитај повеќе