Поради пандемијата растат цените на зелените пазари

Пандемијата и  временските  непогоди си  го направија своето.Цените   на зеленчукот и овошјето на зелените пазари,   сметаат граѓаните дека никогаш пазарот не бил поскап.

Share
Прочитај повеќе