Информативна средба во МЗШВ за распределбата на земјоделското земјиште од проектот МАИНЛАНД

На втората сесија, избрани геодетски компании од земјава – Гео Монд и Цветковски Консалтинг, добија обука за подготовка на планови за распределба на земјоделското земјиште со промена на граници  и за различните технички барања за успешно спроведување на планирање за распределување на земјиштето во четирите консолидациони области.

Share
Прочитај повеќе