Димковски: Непречено тече откупот на зимската зелка

Министерот Димковски во директна комуникација со земјоделците се информираше за текот на откупот на зимската зелка и им порача дека откупот ќе продолжи непречено да се одвива, а министерството ќе продолжи да креира развојни мерки и политики, кои секогаш се во интерс на земјоделците.

Share
Прочитај повеќе