Солтер: Со новиот закон за тутун се отвораат можности за засилена борба со шверцот на тутунски производи

По 12 години и исто толку измени, тутунарите добија нов Закон за тутун кој според многумина е најдобриот досега и чиј текст е приближен до европското законодавство, а во негова изработка беа вклучени сите засегнати страни во земјава.

Share
Прочитај повеќе