Караванот за ИПАРД инфо деновите во вторник во Крушево и Ресен

Во вторник на 3ти август 2021 година Телото за управување со ИПАРД и Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој ќе одржат инфо ден, во врска мерката 7 Диверзификација на фарми и развој на бизниси од ИПАРД Програмата 2014-2020, во следниве општини/населени места:

Share
Прочитај повеќе

Почнуваат ИПАРД инфо деновите посветени на мерка 7 „Диверзификација на фарми и развој на мали бизниси“

Претставници од Телото за управување со ИПАРД при МЗШВ и Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој, во наредниот период во поголем број на населени места, ќе оддржат отворени ИПАРД инфо денови, посветени на Мерка 7 „Диверзификација на фарми и развој на мали бизниси“.

Share
Прочитај повеќе