Предности зошто да подигнете насад со орев

Плодот од орев секогаш има свој пазар, лесно може да се продаде и откупот е гарантиран.

Share
Прочитај повеќе

Шипката – исплатлив агро бизнис

„Пазарот е голем, цената расте, и оваа сезона беше 80 динари по килограм. Во однос на другите култури како малина и слива, нивните цени беа ниски и шипката се покажа како поисплатлива“ – вели Александар Продановиќ.

Share
Прочитај повеќе