Прекин во сообраќајот на автопатот Кичево- Охрид

Денес (07.09.2021) на патниот правец А2 Кичево – Охрид, на делницата Пресека – Песочан, поради изведување градежни работи на пат (минирање) сообраќајот ќе биде во прекин помеѓу 11:00ч. – 14:00ч. во времетраење од 15 – 20 минути, информираат од АМСМ.

Share
Прочитај повеќе

На делницата Пресека – село Врбјани утре прекин во сообраќајот поради минирање

На патниот правец А2 Кичево – Охрид, на делницата Пресека – село Врбјани, сообраќајот ќе биде во прекин 15 – 20 минути меѓу 12:00 и 15:00 часот.

Share
Прочитај повеќе