Во употреба првиот контакт центар наменет за поддршка на бизнисите и граѓаните

Од денеска во употреба е првиот контакт центар наменет за поддршка на бизнисите и граѓаните во врска со економските прашања во услови на справување со кризата предизвикана од КОВИД-19.

Share
Прочитај повеќе