Рурален развој: Започна уште еден крупен капитален проект во општина Виница, инвестиција во вредност од 24 467 715 денари

Започна уште еден крупен капитален проект во општина Виница, поврзување на жителите на село Лески со чиста, исправна и питка вода за пиење на виничкиот водовод, како и проширување на филтер станицата во општина Виница.

Share
Прочитај повеќе