Листа на кандидати за полагање на ловечки испит

Ловечкиот испит ќе се одржи на 28.12.2019 година, во просториите на Хотел Бисер во с.Калишта – општина Струга, со почеток од 09:00 часот, исто така и ловечкиот испит  кој е на  29.12.2019 година (недела) ,  ќе биде во просториите на Хотел Бисер во с.Калишта – општина Струга, со почеток од 09:00 часот.

Share
Прочитај повеќе