Магдонос -задолжителна билка во Вашата градина

Магдоносот  не е само омилениот зачин за супи и јадења, туку е и многу благотворна билка која уште одамна се користи во народната медицина за ублажување на бројни тешкотии.

Share
Прочитај повеќе